NVA leden bezoeken Nhow Hotel Amsterdam

 

Als onderdeel van het jaarprogramma bezochten 31 NVA leden, op 1 april 2019, de bouwplaats van het Iconische Nhow Hotel naast de RAI in Amsterdam. Dit markante gebouw, waarvan het ontwerp geïnspireerd is op de driehoekige reclame zuil die voor het RAI gebouw staat, zal na oplevering het grootste nieuwbouw hotel in de Benelux zijn.

COD, ontwikkelaar van het Nhow en Pleijsier Bouw verzorgden een leerzame en interessante rondleiding door het bijzondere gebouw met 3 gedraaide driehoekige volumes. Het bezoek aan de bovenste 26e verdieping liet goed zien hoe dit hotel, met  650 kamers, in de toekomst de oostelijke toegang van Amsterdam zal markeren en de skyline van veranderen.

Na afloop van de dit projectbezoek werd tijdens  de daarop volgende ledenvergadering en een afsluitende diner nog druk nagesproken over ontwikkelingen in de vastgoedmarkt.